Site Rengi

DOLAR 32,3675
EURO 34,9594
ALTIN 2.325,20
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

SODİGEM’in Eğitimleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

SODİGEM’in Eğitimleri Hız Kesmeden Devam Ediyor
06.01.2020
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) ve Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği gerçekleştirilen liselere yönelik “Etkin Sosyal Medya Kullanımı ve Dijital Güvenlik” eğitimleri devam ediyor.

Anadolu Üniversitesi SODİGEM’in, Eskişehir merkezindeki liseler ve tüm ilçelerde gerçekleştirmeyi planladığı: “Etkin Sosyal Medya Kullanımı ve Dijital Güvenlik” eğitimlerinde son durağı Eskişehir Kılıçoğlu Anadolu Lisesi oldu. Eğitimde, “Tehlikeli Dijital Oyunlar” , “Sosyal Medya Meslekleri” ve “Dijital Güvenlik” konularında eğitim verildi.

“Tehlikeli Dijital Oyunlar” konusunda, tehlikeli dijital oyunlar ve bu oyunların çocuk ve gençler üzerindeki olumsuz etkileri anlatıldı. “Sosyal Medya Meslekleri” konulu eğitimde ise, günümüzde popüler olan yeni meslekler konuşuldu. Eğitimin son konusu olan “Dijital Güvenlik” sunumunda ise, sosyal ağlarda, online alışveriş uygulamalarında ve e-Posta kullanımındaki dijital tehditler ve alınabilecek önlemler öğrencilere anlatıldı.
Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği eğitime katılan öğrencilere, SODİGEM Bilim Kurulu tarafından hazırlanan kitap, kitapçık ve broşürler dağıtıldı.

‘SODİGEM’in sıradaki durağı İnönü’

Öte yandan SODİGEM Bilim Kurulu tarafından sosyal medya ve dijital güvenlik konusunda bilgiler verildiği eğitimler, belirlenen periyodik takvimde devam edeceği ve Alpu’dan sonraki durağın İnönü ilçesi olacağı belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.