Site Rengi

DOLAR 32,5066
EURO 34,8118
ALTIN 2.485,81
BIST 9.549,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 22°C

Tambova’dan Bozkurt’a Ziyaret

Tambova’dan Bozkurt’a Ziyaret
30.06.2021
A+
A-

DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova, ilçe ziyaretleri kapsamında, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’u makamında ziyaret etti. Tambova ve Bozkurt, ilçeye yapılan hizmetleri projeleri değerlendirdi. Tambova ziyaretleriyle ilgili açıkalamalarda bulundu. Tambova:

“İlçe ziyaretlerimiz kapsamında, İnönü Belediye Başkanı Sn Kadir Bozkurt’u makamında ziyaret ederek; ilçeye yapılan hizmetleri ve önümüzdeki süreci kapsayan projeleri değerlendirdik. Eskişehir’imizin bir bütün olduğu ve bu bütünlük içerisinde; hangi partiden olursa olsun, seçilmiş mevcut başkanların başarısının ilçenin menfaati açısından önemine dikkat çekmek isterim.

Yapılan her hizmetin, sonuçta; şehrimizin tümüne yönelik, olumlu gelişmeler içerdiğinin de bilinciyle bir tutum belirlemek gerektiğini düşünüyorum. Böyle pozitif ve uzlaşmacı bir anlayışta olan kişiler, siyasi görüşü ne olursa olsun; hizmet odaklı düşünüp, objektif hareket ederler. Bu anlamda, Sn Kadir Bozkurt’un başarılı çalışmaları ilçemiz açısından önem arz etmektedir. Ülkemizin genelinde var olan ve ne yazık ki şehrimize de sirayet etmiş, ötekileştirme ve sürekli bir kavga hali, bugüne kadar bu kente hiçbir yarar sağlamamıştır. Yazık ki bu uyumsuzluk ve ortak bir akıl üzerinden, şehrin menfaati için hizmet üretememek durumu Eskişehir’in hak ettiği bir sonuç değildir.

Kamuoyuna yansıdığı kadarıyla; hangi partiden olursa olsun, şehir için seçilmiş olan kişilerin, bu olumsuzluğa ve merkez siyasetinin karşıtlık üzerinden oluşturduğu kutuplaşmaya ortak olmaları, kamuoyunu ve Eskişehir’li yurttaşlarımızı yeterince yormuştur. Rakip parti temsilcileri bir yana; kendi partilerinden seçilmiş kişilerle dahi işbirliği içinde olamayan ve adeta bir birlerini engellemek adına, yapılacak hizmetlere bile ket vuran insanlar; bu kente en büyük zararı verenlerdir ve tarihteki, hak ettikleri yeri de çoktan almışlardır. Hakim partilere bakıldığında; hizmet ve eylem yarışında değil; burada patron kim kavgası içinde olduklarını ve bu şekilde yaşanan cepheleşme dolayısıyla da yapılan her yanlışın, bu şehrin geleceğinden bir dönem daha çaldığını üzülerek görmekteyiz. Bu olumsuz ve umutsuz gündemi değiştirmek bizlerin elinde. Elbirliğiyle, şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam etmeliyiz. Sn başkana, yeni görevi dolayısıyla da hayırlı olsun temennilerimi iletip; çalışmalarında başarılar diledim.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.