Site Rengi

DOLAR 34,1932
EURO 37,4820
ALTIN 2.883,60
BIST 9.024,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Tavşanlı’da amatör spora maddi destek

Tavşanlı’da amatör spora maddi destek
10.10.2024
A+
A-

Tavşanlı Belediyesi, 2023-2024 Süper Amatör ve Amatör Lig ile altyapı takımlarına maddi destek verildi.

Tavşanlı’da yer alan amatör spor kulüplerine toplamda 700 bin TL’lik kaynak aktarımı yapıldı. Tavşanlı Belediye Başkanı Ali Kemal Derin ve Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Solmaz’ın da katılımıyla düzenlenen toplantıda, spor üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Başkan Ali Kemal Derin, belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını vurguladı. Amatör spor kulüplerine sağlanan desteğin, ilçede sporun gelişmesine ve gençlerin daha iyi şartlarda spor yapabilmesine imkan sağlayacağı belirtildi. Sporun teşvik edilmesi, hem sporcuların performansını artırmak hem de gençlerin daha sağlıklı bir yaşama adım atması adına önem taşıyor.

Toplantıya katılan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Kütahya Başkanı Murat Cengiz, Tavşanlı Belediyesi’ne katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti. Cengiz, amatör kulüplerin karşılaştığı zorlukları ve ihtiyaçlarını Belediye Başkanı Ali Kemal Derin ile paylaştı ve yapılan bu desteklerin, sporun daha geniş kitlelere yayılmasında büyük rol oynadığını dile getirdi.

Bu yardım kulüplerin daha iyi şartlarda faaliyet göstermelerini ve sporcuların daha iyi imkanlarla antrenman yapabilmelerini sağlayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.