Site Rengi

DOLAR 34,0513
EURO 37,9219
ALTIN 2.802,03
BIST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 19°C
Paz 21°C

Tavşanlı’da eğlence ve sanatın buluştuğu ’BİLSEM FEST’24’ açıldı

Tavşanlı’da eğlence ve sanatın buluştuğu ’BİLSEM FEST’24’ açıldı
07.06.2024
A+
A-

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, Ahmet Uluçay Bilim ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen ’BİLSEM FEST’24’ vatandaşların ziyaretine açıldı.

Törene, Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın, Belediye Başkanı Ali Kemal Derin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Refi·k Küçükkağnıcı ve şube müdürleri, siyasi parti temsilcileri, kurum temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Tören, Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. BİLSEM FEST’24 açılış töreninde Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Osman Said Demiryılmaz bir konuşma yaparak misafirlere BİLSEMFest’24 hakkında bilgi verdi.

Kısa piyano konseriyle müzik keyfi yaşayan katılımcılar, ardından resim sergisini de gezerek sanatın tadına vardılar.

Öğrencilerin müzik konseriyle devam eden etkinlik, sergi salonunda resim bölümü öğrencilerinin eserlerinin misafirlere sunulmasıyla sürdü. İlk gün akşam sinema söyleşisi ve film gösterimi gerçekleştirildi.

İkinci gün ise bilim atölyeleri ve robotik yarışmaları ile devam eden festival, Doç. Dr. Uğur Ceylan’ın katılmıyla gerçekleştirilen bilim söyleşisinin ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.