Site Rengi

DOLAR 32,3184
EURO 35,1145
ALTIN 2.295,76
BIST 9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Tepebaşı Kaymakamı Önal: ‘Eskişehir’in Güçlü Bir Sanayisi ve OSB’si Var’

Tepebaşı Kaymakamı Önal: ‘Eskişehir’in Güçlü Bir Sanayisi ve OSB’si Var’
10.01.2021
A+
A-

Eskişehir Tepebaşı Kaymakamı Ahmet Önal, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Kaymakam Önal, Eskişehir sanayisinden övgüyle bahsetti. Eskişehir’de güçlü bir sanayi altyapısının olduğunu vurgulayan Kaymakam Önal: “Eskişehir sanayisi gerçekten güçlü ve gelişmiş bir yapıya sahip. Eskişehir OSB çok önemli firmalar var. Güçlü bir ihracat yapınız var. Şehrin gelişimine ciddi katkı sağlıyorsunuz. Ayrıca Eskişehir OSB olarak önemli yatırımlara imza atıyorsunuz. Çok modern bir altyapıya sahip OSB’imiz var. Yatırımcının istediği tüm imkanları OSB onlara sunuyor ve sürekli yeni yatırım ve projelerle de bunu desteklediğini görüyoruz” dedi. Önal, ekonomi ve sanayi yönünden güçlü bir Eskişehir için bundan sonrada kurumsal olarak el birliğiyle çalışmaya her zaman hazır olduklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Küpeli, yürütülen çalışmalar ve yatırımlar hakkında Kaymakam Önal’a bilgiler verdi. Başkan Küpeli, OSB yönetimi olarak şehrin kalkınması, sanayinin büyümesi için yoğun gayret gösterdiklerini aktararak, yatırım noktasında 2020 yılında yakaladıkları başarıyı 2021 yılında da sürdürmek istediklerini ifade etti. Başkan Küpeli, Eskişehir OSB olarak kurumlar arası iş birliğini çok önemsediklerini Tepebaşı Kaymakamlığı ile birlikte ilçenin ve şehrin gelişimine katkı sunma noktasında iş birliği yapmaya her zaman hazır olduklarını dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.