Site Rengi

DOLAR 32,5056
EURO 34,5851
ALTIN 2.498,66
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 21°C
Cum 15°C
Cts 19°C

TSYD’den Millilere Ziyaret

TSYD’den Millilere Ziyaret
26.04.2021
A+
A-

Bugün ve Perşembe günü Eskişehir’de 2022 Avrupa Şampiyonası Elemeleri Grup maçlarına çıkacak olan Türkiye Hentbol A Milli Takımı’nı TSYD Eskişehir Şubesi ziyaret etti. Ay-Yıldızlılar burada yaptığı açıklamada Eskişehir’de olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Başarılar dilediler.

2022 Avrupa Şampiyonası Eleme Müsabakaları kapsamında oynanacak olan Slovenya ve Hollanda müsabakalarına hazırlanan A Erkek Milli Takımı 20 Nisan’dan bu yana Eskişehir’de kamp yapıyor. Bugün Slovenya ile kritik bir maça çıkacak olan Milli takımı, TSYD Eskişehir Şubesi ziyaret etti. Başkan Sadi Seda ve yönetim kurulu üyeleri milli takıma grup maçları için başarılar diledi.
Hiçbir takımdan çekinmiyoruz
Baş Antrenör İlker Şentürk yaptığı açıklamada, “Öncelikle ziyaret için çok teşekkür ediyoruz. Eskişehir bizi çok iyi ağırlıyor. Burası bizim evimiz gibi oldu. Salı günü Slovenya, Perşembe günü Hollanda ile karşılaşacağız. Slovenya takımı gençleşerek geliyor. Özellikle Baran, Doruk, Can, Onur, Taner, kaleci Burak sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayacak. Grup maçlarında hiçbir takımdan çekinmiyoruz” dedi.
İyi temsil edeceğiz
“Çok değerli bir takıma sahibiz” diyen Şentürk, “Çok değerli oyunculara sahibiz. Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında oyuncularımız çok iyi performans sergiliyor. Kalitemizi ortaya koyarsak ülkemizi çok iyi temsil edeceğimizi düşünüyorum. Bu takımın bir özelliği sonuna kadar mücadeleyi bırakmıyor. Yenilsek de yensek de son topa kadar mücadelemiz her zaman sahada olacak. Alınacak 2 maçtaki galibiyet ile avantajlı konuma gelmek istiyoruz” dedi.

Keyifli maçlar olacak
Kaleci Yunus Özmusul “Eskişehir’de kendilerini çok rahat hissettiklerini söyleyerek, “Buraya eksik geldik. Ama burası Türkiye Milli takımı. Bu formayı giyen herkes elinden gelenin fazlasını vermek zorunda. Grup maçlarına şanssız başladık. Kovid nedeniyle bizim de eksiklerimiz bir hayli fazla oldu. Son topa kadar elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Alacağımız iki galibiyetle çok iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Keyifli maçlar bizi bekliyor” dedi.
Burada olmaktan mutluyuz
Sağ kanat oyuncusu Görkem Biçer ise, “Kamp başından bu yana grup maçlarına iyi hazırlandık. Savaşçı bir takımız. Artık kazanmak istiyoruz. Güzel bir takıma sahibiz, gerekli çalışmalarımız yapıldı. Galibiyete ulaşacağımızı düşünüyorum” dedi. Oyuncu Halil İbrahim ve Antrenörler Adnan Öztürk, Serdar Karaçam ve Osman Özoğlu, Eskişehir’de olmaktan çok mutlu olduklarını belirterek, oynanacak maçları kazanmak istediklerini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.