Site Rengi

DOLAR 32,3256
EURO 35,0914
ALTIN 2.298,82
BIST 8.983,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Türk Kızılayı’ndan Anlamlı Hizmet

Türk Kızılayı’ndan Anlamlı Hizmet
16.03.2020
A+
A-

Türk Kızılay Eskişehir Şubesi, Corona virüsü önlemleri kapsamında halka gönüllülerden oluşan ekipleriyle ve Whatsapp iletişim hattıyla hizmet vermeye başladı. Corona virüsü yayılımı önleme amacıyla evlerinden çıkması risk taşıyan 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunan yurttaşlara WhatsApp hattından iletişime geçip, alışveriş sipariş listeleri alınarak, Kızılay gönüllüleri tarafından yardımcı olunuyor. Siparişler marketlerden alındıktan sonra adreslerine teslim ediliyor. Şube başkanı Egemen Temizsoy yaptığı açıklamada: “Kızılay olarak her zaman milletimizin hizmetindeyiz. Corona virüse karşı alınması gereken önlemlerde, hepimiz için zorunlu haller dışında yer değiştirme, seyahat etme, kalabalık ortamlara girme risk teşkil ediyor. Biz de 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımıza yönelik, market siparişlerini onların adına yaparak evlerine teslim etme hizmetimizi devreye aldık. Bu süreçte birey olarak hepimiz üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz. Türk Kızılay Eskişehir şubesi her zaman vatandaşların yanında olacaktır.” dedi.

Siz de 0549 722 26 26 WhatsApp iletişim numarasından Türk Kızılay Eskişehir şubesine ulaşabilir ya da yakınınızdaki kişileri bildirebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.