Site Rengi

DOLAR 32,3582
EURO 34,9598
ALTIN 2.324,80
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
25°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Yener: ‘Eymen Bebeğe Gösterilmeyen Özeni Terörist Cenazesine Gösteren Anlayışı Kınıyoruz’

Yener: ‘Eymen Bebeğe Gösterilmeyen Özeni Terörist Cenazesine Gösteren Anlayışı Kınıyoruz’
03.10.2019
A+
A-

Hukuki Araştırmalar Derneği Eskişehir Şube Başkan Yardımcısı Av. Serhat Yener, önceki akşam Eskişehir’de saklandıkları evde öldürülen iki teröristin cenazeleri için cenaze aracı tahsis eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösterdi. Yener: “Eymen Bebeğe gösterilmeyen özeni terörist cenazesine gösteren anlayışı kınıyoruz” dedi. Av. Yener’in açıklaması şöyle:

“Eymen Bebeğe gösterilmeyen özeni terörist cenazesine gösteren anlayışı kınıyoruz. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde İzmir ilinde öldürülen Eymen bebeğin cenazesine mesafe uzaklığı bahanesi ile CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından cenaze nakil aracı tahsis edilmemiş, Eskişehir Büyükşehir belediyesi ve merkez ilçe belediyelerinin yetkisi olmasına rağmen de Eymen bebeğe cenaze aracı tahsis edilmeyerek Cenazesi ailesinin temin ettiği binek aracın bagajında İzmir ilinden Eskişehir’e getirilmişti. Bu acı olay hafızamızda daha taze iken Eymen’e tahsis edilemeyen cenaze aracının kimlere verildiğini görerek büyük üzüntü yaşadık.

Adana ilinde polis servisine yaptıkları bombalı suikast sonucu 1’i polis 5 kişinin yaralanmasına sebep olan MLKP terör üyesi oldukları belirlenen Ozan Sökmen ve Fırat Şeran’ın ilimizde saklandıkları hücre evine yapılan operasyonda teslim ol çağrılarına rağmen polis ekiplerimizce girdikleri çatışmada 2 kahraman polisimizi yaralamışlar ve kendileri de ölü olarak ele geçirilmişti.

Eymen bebeğin cenazesine özen göstermeyenler saygı duymayanlar bugün terörist cesetlerine belediye cenaze nakil aracı tahsis etmekte en ufak bir tereddütte bulunmamışlardır.

Eskişehirli masum bebek Eymen’in vicdanınız nazarında hiç mi hatırı yoktu da cenazesini araç bagajında getirmeye mahkum ettikten sonra o aracı terörist cenazesine tahsis edebildiniz?

Bu anlayışı kınıyoruz.“

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.