Site Rengi

DOLAR 32,5249
EURO 34,8263
ALTIN 2.474,45
BIST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 22°C

Yenilenebilir Enerjide Büyük Buluşma

Yenilenebilir Enerjide Büyük Buluşma
07.05.2021
A+
A-

YENİLENEBİLİR ENERJİNİN KARAR VERİCİLERİ BU ZİRVEDE BULUŞUYOR!

YENİLENEBİLİR ENERJİDE BÜYÜK BULUŞMA

YENADER’İN YENİLENEBİLİR ENERJİ ZİRVESİ

12 MAYIS ÇARŞAMBA GÜNÜ DÜZENLENİYOR

 

T.C. ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI FATİH DÖNMEZ

ULUSLARARASI ENERJİ AJANSI (IEA) BAŞKANI FATİH BİROL

ULUSLARARASI YENİLENEBİLİR ENERJİ AJANSI (IRENA) DİREKTÖRÜ FRANCESCO LA CAMERA
BU ZİRVEDE

ZİRVE, MOGAN ENERJİ YATIRIM HOLDİNGSPONSORLUĞUNDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Geleceğimizin belirleyicisi yenilenebilir enerji alanında değer yaratmak ve farkındalık oluşturmak adına Yenilenebilir Enerji Araştırmaları Derneği – YENADER tarafından düzenlenecek dijital zirvede, Dünya’daki en sontrendler ve eğilimler ile ülkemizin sahip olduğu fırsatlar ele alınacak.

12 Mayıs Çarşamba günü 09.45 – 14.00 saatleri arasında düzenlenecek “DÜNYA’DA YENİ EKONOMİK DÜZEN, İKLİM KRİZİ ve YENİLENEBİLİR ENERJİNİN ÖNEMİ” başlıklı dijital zirvenin onur konuşmacıları, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sn. Fatih Dönmez, Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) Başkanı Sn. Fatih Birol olacak. Mogan Enerji Yatırım Holding sponsorluğunda gerçekleşecek zirvede, panelist olarak şu isimler yer alacak;

Uluslararası Yenilenebilir Enerji Ajansı (IRENA) Direktörü Francesco La Camera
YENADER Başkanı, OECD Daimi Temsilcisi Büyükelçi Dr. Kerem Alkin
Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ
KYOTO Club Direktörü Sergio Andreis
Toskana Jeotermal Alanların Geliştirilmesi Konsorsiyumu (CosviG) Uluslararası Projeler Sorumlusu Loredana Torsello
YENADER Başkan Yardımcısı Ali Karaduman
YENADER Genel Sekreteri Dr. Füsun Tut Haklıdır
Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zehra Yumurtacı

PANDEMİ NEDENİYLE DİJİTAL ORTAMDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Pandemi koşulları nedeniyle dijital ortamda “Zoom” uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek YENADER’inYenilenebilir Enerji Zirvesi’ne katılıcımlarhttps://bit.ly/2ShHTub   adresinden kayıt olarak giriş yapabilecekler.

Yenilenebilir Enerji Araştırmaları Derneği Hakkında:

Yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımının yaygınlaştırılması ve geliştirilmesine katkı sağlamak, enerji verimliliği hakkında bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştirmek, doğal çevrenin korunması, yenilenebilir enerji kaynaklarının verimli, yaygın kullanımı ve ülke ekonomisine katkısı konusunda kamuoyu oluşturmak amacıyla kurulan sivil toplum kuruluşudur. Yenilenebilir enerji alanında faaliyet gösteren ülkelerdeki sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği geliştirmeyi ve  kalkınma deneyimlerini bu ülkelerdeki kurum ve kuruluşlarla her düzlem de paylaşmayı amaçlayan Yenilenebilir Enerji Araştırmaları Derneği, üniversiteler, araştırma ve geliştirme kuruluşları vb. bilimsel kurumlar ile diyalog kurularak yenilenebilir enerjinin bilimsel gerekliliği konusunda işbirliği ortamı oluşturmak ve yenilenebilir enerjiden elektrik üretmenin ekonomiye ve bireylere olan olumlu etkileri yönünde halk kitlelerini bilgilendirmek önceliğidir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.