Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 29°C
Çar 24°C

Yenimahalleli 100 kadın ilk kez sinemaya gitti

15.08.2019
A+
A-

Yenimahalle Belediyesi, Tepe Kule, Avcılar ve Karşıyaka Meslek Edindirme ve Hobi Kursları’nda (YENİMEK) okuma-yazma kursu eğitimi alan kursiyerleri sinemaya götürdü.
Antares AVM’de düzenlenen sinema etkinliğinde hayatlarında ilk kez sinemaya giden 100 kursiyer, ikram edilen mısırları yiyerek "Aile Arasında" adlı filmi izledi.

Kahkahalara boğuldular
Filmde evliliği bitme aşamasına gelen avizeci Fikret’in müzikhol vokalisti Solmaz ile tanışma hikayesini izleyen kursiyerler, ilk sinema deneyimlerini yaşadı. Solmaz’ın kızının Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar vermesi ve aile arasında olması planlanan nikahın içinden çıkılmaz bir hal alması ise kursiyerleri kahkahalara boğdu.

"Sinemayı çok sevdik"
Mutlulukla sinema salonundan ayrılan kursiyerler, belediye yetkililerine teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Kursiyerler, "Filmi çok beğendik. Bizlere bu imkanı sağlayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a teşekkür ediyoruz. Belediyemiz sayesinde hem okumayı öğreniyoruz, hem de sosyal hayata katılıyoruz. Bugün sinemaya geldik ve sinema izlemeyi çok sevdik" dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.