Site Rengi

DOLAR 32,3192
EURO 35,0609
ALTIN 2.309,09
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Yetkili Sendika Belirleme Çalışmalarında Zirve Eğitim Bir-Sen’de

Yetkili Sendika Belirleme Çalışmalarında Zirve Eğitim Bir-Sen’de
22.05.2021
A+
A-

2021 yılı eğitim öğretim hizmet kolu yetkili sendika belirleme çalışmaları tamamlandı. Şehrimizde yetkili sendika kendisine en yakın sendikaya üye sayısı olarak yaklaşık 2 kat fark atan Eğitim-Bir-Sen olmuştur. 2021 yılı mutabakat sonuçlarına göre; sendikalı eğitim çalışanlarının %52’sinin tercihi Eğitim-Bir-Sen olmuştur. Bu bizim omuzlarımızdaki sorumluluğumuzu bir kat daha arttırmıştır.

Sahada etkili masada yetkili olmamızdaki en büyük gücümüz örgütlülüğümüzdür. Ortaya çıkan bu anlamlı başarının mimarları başta şube yönetim kurulumuz, ilçe temsilcilerimiz, ilçe yönetim kurullarında görevli arkadaşlarımız, kadın komisyonumuz, engelliler komisyonumuz, Genç Memur-Sen teşkilatımız, işyeri temsilcilerimiz ve sendikamıza gönül veren, emek harcayan ve gayret gösteren tüm teşkilatımızdır. Emeği geçen herkese ayrı ayrı canı gönülden teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum.

Güvenle verilen yetki ancak başarıyla sürdürülebilir. Bir yılı aşkın süredir pandemin getirdiği bütün olumsuz şartlara rağmen her zaman eğitim çalışmalarımızın ve üyelerimizin yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.

Birliğin ve kardeşliğin adresi olan Eğitim-Bir-Sen’in  yetkisi bu yıl bir kez daha perçinlenmiştir. Yetkimizin üyelerimize, şehrimize, ülkemize ve tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum. Gayret bizden tevfik Allah’tan…

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.