Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C
Eskişehir
°C
°C
°C
°C
°C

Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin ’Gastro’ başarısı

Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin ’Gastro’ başarısı
26.11.2024
A+
A-

Kütahya Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrencileri, ’Gastro Antalya Yarışması’nda büyük bir başarıya imza attı. Öğrenciler, yarışmada toplamda 6 altın, 6 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak yeteneklerini kanıtladı. Kütahyalı öğrenciler, ’En iyi liseler kategorisi’nde Türkiye üçüncüsü, ’Modern Türk mutfağı kategorisi’nde ise Türkiye ikincisi oldular.

Başarı sonrası Kütahya İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Şube Müdürü Ali Sezer, Yoncalı MTAL’i ziyaret ederek öğrencileri tebrik etti. Ziyarette, öğrenciler yarışmada sundukları yemekleri yeniden hazırlayarak misafirlere sundular. Hasan Başyiğit, öğrencilerin elde ettiği başarının Kütahya için gurur verici olduğunu belirterek, “Öğrencilerimizin kazandıkları özgüvenle gelecekte daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum” dedi.

Başyiğit, emeği geçen öğretmenlere, sponsorlara ve öğrencilere teşekkür ederek, öğrencilere kitap hediye etti. Bu tür organizasyonların öğrencilerin yeteneklerini geliştirmesi ve profesyonel hayata hazırlanmaları açısından önemli bir fırsat olduğunu ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.