Site Rengi

DOLAR 32,3697
EURO 35,0071
ALTIN 2.325,73
BIST 9.097,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Yüksel Çotuk’tan Dev Organizasyon

Yüksel Çotuk’tan Dev Organizasyon
18.09.2019
A+
A-

Yüksel Çotuk yine TV’de yayınlanacak büyük bir uluslararası dövüş organizasyonuna imza atıyor.

Geçen sene Survivor Birincisi Avatar Atakan Arslan gibi başarılı sporcuları bünyesinde barındıran bir  organizasyon yapan ilimizin başarılı antrenörlerinden Savaş Sanatları Uzmanı Yüksel Çotuk yine büyük bir organizasyon için kolları sıvadı. Bilindiği üzere şubat ayında Porsuk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan, katılımın çok yoğun olduğu organizasyon renkli ve coşkulu bir atmosfere ev sahipliği yapmıştı. Güvenliğinden, sahne arkası hazırlıklarına kadar uluslararası kalitede Eskişehir’e yakışır bir organizasyon olmuştu. Eskişehir halkından gelen olumlu tepkiler ve talepler neticesinde herkesin beklediği bir organizasyonun daha hazırlıklarına başlandı.

Aralık ayında TV’den canlı yayınlanacak dev organizasyon Savaş Sanatları Uzmanı Yüksel Çotuk ve uluslararası büyük organizasyonlara imza atmış yapımcı ve organizatör Mehmet Ali Tura tarafından yapılacak. Televizyon, sanat, medya ve spor camiasından ünlüler de katılacak. Yerli ve yabancı dövüşçülerin katılacağı bu uluslararası organizasyonun Eskişehir halkından da yoğun ilgi göstereceği bekleniyor.

Yüksel Çotuk: “TV den canlı yayınlanacak organizasyonda Eskişehir’in tanıtımı, Eskişehir’den başarılı sporcuların katılması ve böyle büyük organizasyonlara ev sahipliği yapabileceği ve büyük organizasyonların devamı için bir fırsat olacak. Futbol dışındaki diğer spor branşları ile de Eskişehir adından bahsettirecek. Televizyon, sanat, medya ve spor camiasından ünlülerin de katılacağı bu organizasyona tüm Eskişehir halkını bekliyorum.’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.