Site Rengi

DOLAR 32,3334
EURO 35,1194
ALTIN 2.302,36
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Yürüyüş ve Koşu Parkuru Zemini Tahrip Oldu

Yürüyüş ve Koşu Parkuru Zemini Tahrip Oldu
18.07.2020
A+
A-

Eskişehir Dede Korkut Parkı’ndaki yürüyüş ve koşu parkurunun zemininin bozulması nedeniyle vatandaşlar yürümekte zorluk çekerken, küçük bir çocuk ise bozuk yol nedeniyle dengesini kaybedip yere düştü.

Eskişehir’in meşhur parklarından biri olan Dede Korkut Parkı’nda bulunan koşu ve yürüyüş yolunun zemininde bozulmalar meydana geldi. Hafta sonunda spor yapmak ve yürümek için parkura çıkan vatandaşlar zeminin durumunda olumsuz etkilendi. Babasıyla birlikte scooter sürmek için parkın içerisindeki parkura çıkan küçük bir çocuk ise zemindeki dalgalanma ve yükseklik farkı nedeniyle takılarak düştü. Çevredeki vatandaşlar yetkililerden parkurun düzeltilmesini istedi.

Eskişehir Dede Korkut Parkı

2013 Eskişehir Kültür Başkenti Ajansı Kalıcı eserler kapsamında; Odunpazarı ilçe sınırları içerisinde bulunan alan çevre düzenlemesi yapılarak, spor yapılabilen ve çocuklar için eğlenceli vakit geçirilen bir park haline getirilmişti. 2014 yılı ocak ayında çalışmalarına başlanan Dede Korkut Parkı haziran ayında tamamlanarak hizmete açılmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.