Site Rengi

DOLAR 32,3695
EURO 35,0258
ALTIN 2.325,72
BIST 9.120,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Zehir

04.08.2021
A+
A-

İçimizi yakan yangınlarla bir kez daha ortaya çıktı ki, Türk toplumuna yıllar içerisinde zehir ağır ağır zikredilmiş.
Ameliyat masasın da narkozun dozu önemlidir. Uygun dozu verirseniz hastayı uyutulur.Hasta üzerinde istediğiniz operasyonu gerçekleştirebilirsiniz.
Şimdi anlıyoruz ki aslında bütün ülke narkoz altındaymış.Hepimiz uyumuşuz yanıbaşımız da ki insanlarımız dahi zehirlenmiş.

Çok değer verdiğimiz, vatanperver namuslu a-politik bir arkadaşımızın anlattıklarından sonra hangi noktadayız merak ediyorum.Biraz da siz sarsılın.

“Evladım 8 yıldır özel okulda okuyor. Otobüs ve dolmuşa hiç binmediği için nasıl binilir-inilir bilmez. Arkadaşları da bizim ki gibi.
Arkadaşları ile buluştular, alış-veriş yaptılar. Her biri alış-verişte o gün için 400 TL harcadı. Yemeklerini Eskişehir lüks ve klas bir lokantasında yediler.Yemek esnasında ülke sorunları hakkında konuşmuşlar.
Öncelikle vatan hakkında küçük kafalarını yordukları için gurur duydum. Fakat bu küçük çocuklar japon çiğ balığını yerken ülkelerinden şikayet etmişler. Yanlışı ve eksiği mutlaka eleştireceğiz…
Ama asla Devletimizden vatanımızdan nefret etmeyeceğiz. Bugün Tayyip Erdoğan yarın Ahmet, Mehmet. Tayyib Erdoğan nefreti üzerinden çocuklarımızı vatanlarından soğutuyorlar.

Bir kuruş haram yemedim ve yedirmedim. Çocuğumu mümkün olduğunca televizyondan ve sosyal medyadan uzak tutmaya çalışıyorum. Çaresiz ve çok üzgünüm. Ben yanlışlarımı üstleniyorum.
Ruslar bir roportajda Türk anneler için çocuklarını yarı Tanrı olarak gördüklerini söylemişlerdi.
Allah bizi affetsin. Evladımı vatanından soğutan herkesle mahşerde hesabım olacak.”Ekleyecek hiç bir şey yok.

Demokratik bir ülkede muhalefet ne kadar güçlü olursa, iktidar da o kadar güçlü olur. Demokrasi erklerin ayrılığı kadar, denge sistemidir.
Muhalefet, muhalefet olmazsa, ülkede manüpülasyon ve dezenformasyon muhalefeti de teslim alır.Bu ameliyat için hedef toplumda ki sömürülebilecek dini, ekonomik, siyasi ve etnik fay hatları harekete geçirilir.
Böylece insanların birbirine güveni kaybettirilir.
Toplumsal infaal yaratmanın en iyi yolu içerisinde ufak doğruluk payı olan yalanlardır. Doğruluk ambalajına sarılan yalanların nedeni daha sonra söylenecek yalanlar ve kışkırtmalar içindir.
Size de tanıdık geldimi bu ameliyat.
Açık ve net şekilde manüpülasyon ve dezenformasyon muhalefeti teslim almış.
CHP ve İP’li milletvekilleri dahi yalan olduğu aleni bilinen olguları fütursuzca kullanıyorlar.

Muhalefet böyleyken, bu iklimin oluşmasında iktidarın hiç mi kusuru yok???
Şüphesiz ki ağır kusur sahibi.Olay böyle mi enforme edilir???
İletişim ve sosyal medya bu denli başı boş bırakılabilir mi?
İktidar idari yönden de mutlak kusur sahibi. Mesela Türk Hava Kurumu üzerinden iktidara ağır ithamlar ve isnatlar yüklenirken, Ak Partinin burada derdini anlatması çok zor.Eskişehir de Ak Parti derdini kime nasıl anlatabilir ki. Eskişehir Ak Parti Milletvekilinin oğlu Eskişehir Türk Hava Kurumunun Başkanı yapıldı.Milletvekili oğlu olmaktan başka sıfatı varmı??? Eğitimi nedir, idarecelik tecrübesi var mı?Ehliyet ve liyakatı uygun mu??? Elinizi vicdanınıza koyun, bu atama kimin içine sindi???? Eskişehir’in içine sinmediği kesin olduğu kadar birilerinin içine sindiğide aşikar. Hadi anlatın THK kurumunun doğru işler yapabildiğini. Tabii ki anlatabilirsiniz…….

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.