Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

İbrahim Yılmaz Kaynarca:AK Parti Adayları şehre yeni bir vizyon kazandıracaktır

İbrahim Yılmaz Kaynarca:AK Parti  Adayları şehre yeni bir vizyon kazandıracaktır

Adalet ve Kalkınma Partisi önceki dönem Tepebaşı ilçe Başkanlarından  İbrahim  Yılmaz  Kaynarca Haberotesi.com.tr’ye seçim sürecini değerlendirerek AK Parti Belediye Başkan adaylarına desteklerini  yineledi.

İbrahim Yılmaz Kaynarca;Gençlik kollarından itibaren hemen her kademesinde görev yaptığım Ak Partimizin milletimizi ideallerine ulaştırma çabası ve bizlerin bu ülküye hizmet şansı bulmuş olmamız, şahsen kendi adıma yeterli bir onurdu. Sandık görevlisi olduğumuz dönemden ilçe başkanı olduğumuz döneme kadar verilen tüm görevleri büyük bir emek ve hassasiyetle yerine getirme gayretinde olduk. Yaklaşık 15 yıllık aktif görev süresince seçimler, referandumlar ve hatta darbe görerek görev yaptık. Güçlü ve samimi arkadaşlarımız sayesinde sandık çalışmalarında, seçim sonrası cumhurbaşkanımızdan Türkiye birincisi olarak plaket almış bir ekip olarak şeref duyduk. Bizden bayrağı devralan kardeşlerimizin de aynı samimiyetle görevlerine devam etmelerini umuyor ve diliyorum dedi.

Kaynarca;Kırgınlık, küskünlük mevzusuna gelince; kendi yol arkadaşlarımız arasından da yanlış yapanlar, samimiyetsiz davrananlar, hırsına yenik düşenler olmuş olabilir. Ancak bu yolculuğun istikrarla sürmesinin; kişilere kızmaktan, haksızlık yapanlara küsmekten çok daha büyük önemde olduğunu bilerek davranmak değerli bizim için. Ülkemize merhale atlatan bir liderin sırtından gramla bile olsa yük almanın, gayret ve samimiyetle görev yapmanın kıymeti, onuru tartışılmaz. Ben, cumhurbaşkanımızın ülkemizin ve ümmetin hakları için dünya ile çarpışırken bölgesel ya da kişisel sorunlarla onun davasına yük olmayı zul sayanlardanım, küskünüm kırgınım demeye utananlardanım. Tabi bunları cümleler halinde söylemek kolaydır, ancak eylem kısmını gerçekleştirirseniz anlamlı olur.

Çok şükür sonraki seçimlerde göreve devam ediyor gibi, dağılmamış gönlü güzel ekip arkadaşlarımla birlikte görev ve inisiyatif alarak çalışmalar gerçekleştirdik. Ev toplantıları, bölgesel sandık çalışmaları ve gençlerle buluşmalar yaparak bir beklenti olmadan çabaladık. İlçe teşkilatımıza destek olduk. Sanırım eyleme de dökmüş olduk böylece. Bu süreçte gönülden ve bilinçle çalışan arkadaşlarıma da ayrıca çok teşekkür ediyorum.

Büyükşehir belediye başkan adayımız, şehrin sorunlarına ve önceliklerine hakim, Eskişehir’lilik bilinci ön planda, genç ve dinamik bir aday. Çok iyi projelerle boşa zaman harcamadan şehre yeni bir vizyon getirme iddiasına bizleri inandırmış bir adaydır. Şehre damga vuracağına, yeni bir döneme gireceğimize eminiz.

Tepebaşı adayımız Hamit bey ile Odunpazarı adayımız Özkan Alp ise zaten kendi görev yerlerinde kendilerini hizmetlerle ispatlamış iki adaydır. Yeni dönemde bu güzel havanın Eskişehir’de güzel bir değişime evirileceğine inanıyorum. 31 Martta görev alan tüm arkadaşlarımızla akşam yorgunluğumuzun bu zaferle unutulacağını göreceğiz inşallah. 

 

İbrahim Yılmaz Kaynarca;teşkilatımıza ve Ak Parti camiamıza; bu süreci doğru değerlendirmemiz gerektiğini, gevşekliğe, boşvermişliğe mahal vermemelerini, şehrin parlak geleceğinin önünü açmak için kişisel kırgınlıklar varsa askıya almamız, birlik içinde bu fırsatı doğru değerlendirip başarı için rol oynamamız gerektiğini özellikle söylemek isterim. Bunu söylerken de tabi; uzunca yıllar görev yaparak emek vermiş, haksızlık, kırgınlık küslük düşünmeden omuz vermiş bir kardeşiniz olarak söylüyorum, şehrimiz hepimizin ve zaman kaybına tahammülümüz olmamalı. Şehrimizde algı ve reklam siyasetine son verme şansını, “ben bilirim” egosunu ve üstenci bakışların saltanatını bitirme görevini birlikte ifa edelim.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.