Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C
Eskişehir
°C
°C
°C
°C
°C
Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Çİ BÖREK STANDARTLARA GÖRE ÜRETİLİYOR MU, DENETLENİYOR MU ? ESKİŞEHİR’İN BU ÜNLÜ LEZZETİ HAKKINDA SOSYAL MEDYAYA DA YANSIYAN OLUMSUZ ELEŞTİRİLERİ USTASI YORUMLADI YILLARIN Çİ BÖREK USTASI NECATİ ASLAN; “KENTİMİZİN BU ÜNLÜ LEZZETİNİN KALİTESİ İÇİN İYİ USTA, KALİFİYELİ VE GÖNÜLDEN ÇALIŞAN İŞÇİ VE İYİ MALZEME ŞART” “LAYIĞIYLA BU SEKTÖRDE HİZMET VEREN, Çİ BÖREĞİ YAPAN BİR ELİN BEŞ PARMAĞINI GEÇMEZ, BAZI VATANDAŞLARIN ÖNYARGISINI BUNA BAĞLIYORUM”

Çİ BÖREK USTASI NECATİ ASLAN, BAZI TÜKETİCİLERİN Çİ BÖREĞE OLAN ÖN YARGISININ KALİFİYELİ ELAMAN EKSİKLİĞİNDEN VE YAPILAN İŞİ GÖNÜLDEN YAPMAMAKTAN DOLAYI OLDUĞUNU SÖYLEDİ. (İHA/ESKİŞEHİR-İHA)