Site Rengi

DOLAR 32,3660
EURO 34,8027
ALTIN 2.399,58
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 15°C
Paz 17°C
Pts 22°C

Başkan Alp’ten Dünya Engelliler Günü mesajı

Başkan Alp’ten Dünya Engelliler Günü mesajı
03.12.2023
A+
A-

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla günün anlam ve önemine dair mesaj yayımladı.

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaparak, son yıllarda engelli vatandaşların yaşama tutunması ve toplumun her alanında var olabilmesi noktasında çok önemli adımlar atıldığına ve atılmaya devam edeceğine değindi. Günün anlam ve önemine dair Başkan Özkan Alp, “Sayın Cumhurbaşkanımızın himaye ve direktifleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın özverili çalışmaları sonucu bir olup tüm engelleri aşma gayret içindeyiz. Beylikova’da ’da engelli kardeşlerimizin dayanak noktası olmaya gayret ediyoruz. Asıl engelliler hep beraber olup engellerini aşamayanlardır. Bugün hepimiz için anlamlı bir gün. Aslında her şey beyinde başlıyor. Zihinlerimizde oluşan engelleri aştığımız zaman bütün sorunları ve engelleri aşmış oluyoruz. Gururla ve mutlulukla söylemek isterim ki bu anlamda son yıllarda önemli mesafeler kat ettik. Fiziki olarak engellilerin hayatı paylaşması, onların hayatının kolaylaştırılması manasında şehrimizde alt yapımızın buna uygun hale getirilmesi ve bu sorumluğun oluşması bunların yanında engellilerimizin eğitimi maddi ve sosyal hakları, istihdamları konusunda önemli yollar kat edilmiştir. Sevgi varsa, engel yoktur. Tek engel sevgisizliktir. Hayatlarını kolaylaştıralım, onların farkında olalım. Unutmayın ki, her sağlıklı birey, yarının engelli adayıdır. Sevgi, dayanışma ve empati ile engelsiz bir yaşamı hep birlikte inşa edeceğiz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, sizinleyiz, farkındayız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.