Site Rengi

DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Ortak Gündem Eskişehir; ESO Heyetinden hayırlı olsun ziyaretleri  

Ortak Gündem Eskişehir; ESO Heyetinden hayırlı olsun ziyaretleri  

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, ESO Yönetim Kurulu ve ESO Meclis Üyeleri Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. ESO Heyeti ayrıca Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ayşe Ünlüce ile yeniden başkan seçilen Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u, Ak Parti İl Başkanlığına atanan sanayici ve iş insanı Gürhan Albayrak’ı ziyaret ederek tebrik etti, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyaretlerde ortak gündem Eskişehir oldu.

Vali Hüseyin Aksoy’un makamında gerçekleştirilen ziyarete Eskişehir’in sanayisi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, sanayicilerin görüş ve önerilerini de iletti. ESO Heyeti ile sohbet eden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Sn. Aksoy, Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretler kapsamında ESO Başkanı Kesikbaş ve ESO Heyeti, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminin ardından başkanlığa seçilen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ile yeniden başkan seçilen Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile bir araya geldi.

Belediye başkanlarını kutlayan ESO Heyeti, yeni dönemin hayırlı olması temennilerini ileterek, kurumlar arası işbirliğine her zaman hazır olduklarının altını çizdi.

Ziyaretler kapsamında AK Parti Eskişehir İl Başkanlığına atanan sanayici ve iş insanı  Gürhan Albayrak ile görüşen ESO Heyeti, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretlere ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş’ın yanı sıra ESO Başkan Yardımcıları Sinan Özeçoğlu ve Fatih Düş, ESO Meclis Başkan Yardımcısı Nilay Güneş Erdemir, ESO Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Özdemirel, Mehmet Rallas, Hakan Korkmaz, Murat Sürel, Emre Sarar, ESO Meclis Kâtip Üyesi Furkan Ay, ESO Meclis Üyesi Berna Kızılbük, ESO Genel Sekreteri Volkan Günaydın, Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Melih Turan katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.