Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C
Eskişehir
°C
°C
°C
°C
°C

10 yaşındaki çocuk DMD hastası bebek için harçlığını bağışladı

10 yaşındaki çocuk DMD hastası bebek için harçlığını bağışladı
05.08.2025
A+
A-

Eskişehir’de Duchenne Kas Distrofisi (DMD) hastası bebek için kumbarasında biriktirdiği harçlığı bağışlayan 10 yaşındaki erkek çocuğunun örnek davranışı takdir kazandı.

Arel Mustafa Bal isimli bebek, DMD kas hastalığı ile mücadele ediyor. Hasta bebeğin tedavisi için bağış toplanırken, 75. Yıl mahallesinde yaşayan 10 yaşındaki bir çocuk da kampanyaya katkı sağladı. Örnek bir davranış sergileyen minik çocuk, kendi kumbarasında biriktirdiği tüm harçlığı mahalle muhtarlığındaki yardım kumbarasına atarak hasta bebek için bağışladı.

“Bu duyarlılığı bizi çok duygulandırdı”

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan 75. Yıl Mahalle Muhtarı Ahmet Koyuncu, “Mahalle sakinlerimizin aslan parçası oğulları, yüreği dağ kadar büyük ve çok duyarlı kardeşimiz kendi kumbarasında biriktirdiği tüm harçlığını DMD Hastası Arel Mustafa Bal bebeğimiz için muhtarlığımızdaki yardım kumbarasına atarak bağışladı. Söyleyecek söz bulamıyorum. Bu duyarlılığı bizi çok duygulandırdı. Allah yolunu bahtını hep açık etsin koca yürekli minik adam” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.