NOI Akademi görkemli bir törenle açıldı !

Eskişehir’de eğitim vizyonunu daha da ileriye taşıma iddiasıyla Noi Akademi Sögütönü yolunda açıldı. Şehrin, siyaset, iş ve eğitim camiasının oncu isimlerinin katılımı ile coşkulu bir program gerçekleşti.
Açılış programına Eskişehir Tepebaşı Kaymakamı Sadettin Yücel, Odunpazarı belediye başkanı Kazım Kurt, Milli Eğitim Bakanlığı Genel Müdürü Fethi Fahri Kaya, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü MehmetFaideci, AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak, MHP İl Başkanı İsmail Candemir, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Engin Vural, Balıkesir Sanayi Odası başkanı Nazmi Yarış, Eğitim Bir Sen İl başkanı İbrahim Akar,
Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve eğitim camiasının önde gelen isimleri ile pek çok davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan NOI Akademi kurucularından İbrahim Yılmaz Kaynarca, sınav merkezli olmayan, beceri ve gelişim odaklı bir eğitim vizyonunu benimsediklerini, şehrin stresinden uzak ve huzurlu bir ortamda konumlanan NOI akademi’de 6-8 kişilik sınıflarda İngilizce ve programlama eğitimi verdiklerini söyledi.
Önümüzdeki dönemlerde sanat resim ve müzik alanlarının da programa dahil edilmesi için altyapının tamamlandığını vurguladı.
Kendi öğrencilerinin hazırladığı İngilizce tiyatro gösterisinin ardından kurdele kesilerek açılan NOI Akademi aşağı Söğütönü Mahallesi 100 Yıl Bulvarı no 282’de hizmete başladı.