Site Rengi

DOLAR 33,9762
EURO 37,6709
ALTIN 2.725,36
BIST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
24°C
Hafif Yağmurlu
Paz 28°C
Pts 29°C
Sal 28°C
Çar 29°C

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni, Eskişehir’den İstanbul’a yola çıktı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni, Eskişehir’den İstanbul’a yola çıktı
14.07.2024
A+
A-

Ankara’dan yola çıkan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni, Eskişehir’de ilk yolcularını indirdikten sonra İstanbul’a doğru harekete geçti.

Milletin Zaferi teması ile tasarlanan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni, 15 Temmuz darbe girişiminin 8’inci yıldönümü nedeniyle Ankara’dan yola çıktı. Ankara-Eskişehir-İstanbul ve İstanbul-Konya-İstanbul arasında belirlenen programa göre 2 ay boyunca seferlerinde devam edecek olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni, toplamda 56 bin kilometre yol giderek yaklaşık 60 bin yolcu taşıyacak.

Ankara’dan hareket eden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni, ilk durağı olan Eskişehir’e geldi. Burada Eskişehir’e gelen yolcularını indiren tren, İstanbul’a doğru harekete geçti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.