Site Rengi

DOLAR 33,9816
EURO 38,0004
ALTIN 2.834,08
BIST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
23°C
Hafif Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Hisarcık’ta olta balıkçısı balık yemini kendisi üretiyor

Hisarcık’ta olta balıkçısı balık yemini kendisi üretiyor
02.09.2024
A+
A-

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde amatör olta balıkçısı Ali Köse, balık yemini kendisi üretmeye başladı.

İlçede 10 yıldan bu yana amatör olta balıkçılığı yapan Ali Köse, balık yemini kendisi üreterek maliyetleri yarı yarıya düşürdüğünü söyledi Köse, ”Balık yemi üretmek için un, sarımsak, mısır unu, irmik, civciv yemi, alabalık yemi, şekerli vanilin, yumurta, sıvı yağ, öğütülmüş ayçiçeği içi, siyez unu ve gıda boyasını karıştırıp yoğurduktan sonra hamuru bir süre dinlendiriyorum. Daha sonra hamuru yem yuvarlama tahtasından geçirerek misket büyüklüğünde elde ettiğim balık yemlerini kaynak suda 1-2 dakika haşladıktan sonra güneşte kurutarak kullanıma hazır hale getiriyorum. Kendi ürettiğim yemler balıkların daha çok dikkatini çekiyor. Bu nedenle son günlerde tuttuğum balık sayısı arttı” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.