Site Rengi

DOLAR 34,0213
EURO 38,0053
ALTIN 2.831,63
BIST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 24°C

Kasapoğlu: “Otizmli çocuklara her türlü desteğe hazırız”

Kasapoğlu: “Otizmli çocuklara her türlü desteğe hazırız”
05.09.2024
A+
A-

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu sporun engelli bireyler üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çekti ve Afyonkarahisar’da otizmli çocuklara yönelik spor programlarını geliştirmek adına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Kasapoğlu, Ulusal Otizm Konfederasyonu Genel Başkanı Fatma Kilci Kavas’ı makamında ziyaret etti. Bu anlamlı ziyaretin merkezinde, otizmli çocuklar için yapılacak çalışmalar ve bu çocukların toplumla daha iyi bütünleşmelerini sağlamak adına atılabilecek adımlar yer aldı.

Ziyaret sırasında, Kasapoğlu ve Kavas, otizmli bireylerin sporla rehabilitasyon sürecine katkı sağlamanın ve onların fiziksel, psikolojik ve sosyal gelişimlerine destek olmanın önemine değindi. Özellikle otizmli çocuklar için düzenlenecek spor etkinlikleri, rehabilitasyon programları ve sosyal uyum projeleri üzerine yoğunlaşıldı.

Kasapoğlu, sporun engelli bireyler üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çekti ve Afyonkarahisar’da otizmli çocuklara yönelik spor programlarını geliştirmek adına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Kasapoğlu, bu tür projelerin çocukların hem fiziksel gelişimlerine hem de sosyal hayatlarına olumlu katkılar sunduğunu ifade ederek, il genelinde otizmli bireyler için daha fazla spor imkanı sunmanın önemine vurgu yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.