Site Rengi

DOLAR 34,1719
EURO 38,1278
ALTIN 2.916,25
BIST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Açık
Eskişehir
31°C
Açık
Cts 30°C
Paz 15°C
Pts 15°C
Sal 19°C

AK Parti Liselerinden Meclis üyesi seçilen MHP’liler kendi Partisinde mücade edecek

AK Parti Liselerinden Meclis üyesi seçilen MHP’liler kendi Partisinde mücade edecek
27.09.2024
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir   yaptığı açıklamada ; 31 Mart 2024’te yapılan Mahalli İdareler seçiminde Eskişehir’de Cumhur ittifakı olarak seçimlere girilmişti. AK Parti listelerinde ittifak olarak girdiğimiz ve merkez ilçelerimiz olan Odunpazarı ve Tepebaşı’nda Milliyetçi Hareket Partisine üye olan belediye meclis üyesi adaylarımız Belediye Meclis Üyesi olarak seçilmiştir.

İsmail Candemir; ittifakla seçimlere girilen diğer illerimizde olduğu gibi şehrimizde de seçilen MHP’li meclis üyesi arkadaşlarımız bundan sonraki süreçte Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında çalışmalarına devam edeceklerdir. Bu süreç ülke genelinde rutin bir durum olup yalnızca Eskişehir’e mahsus bir durum değildir bu olayı herhangi bir yere çekmek lüzumsuzdur. Cumhur İttifakında bir kopuş, çatlama asla söz konusu değildir.

AK Parti ile İl ve ilçe başkanlıklarımız ahenk içinde çalışmalarını yürütmekte Eskişehir’imiz ve Eskişehirlilerimiz için canla başla çalışmaya devam etmektedir.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.