Site Rengi

DOLAR 34,1940
EURO 38,1734
ALTIN 2.892,13
BIST 9.665,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 14°C
Çok Bulutlu
Eskişehir
14°C
Çok Bulutlu
Sal 18°C
Çar 24°C
Per 26°C
Cum 28°C

Hacıazizler Mahallesi Kültür ve Dayanışma Şenliği’nde renkli görüntüler yaşandı

Hacıazizler Mahallesi Kültür ve Dayanışma Şenliği’nde renkli görüntüler yaşandı
30.09.2024
A+
A-

Kütahya Belediyesi tarafından birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen Hacıazizler Mahallesi Kültür ve Dayanışma Şenliği’nde renkli görüntüler yaşandı.

Şenlikte yerel sanatçıların konserleri, Kütahya Belediye Sanat Akademisi öğrencileri halk oyunları ekibi ile Hacivat ile Karagöz ve Aşuk ile Maşuk gösterileri yer aldı. Birbirinden lezzetli ikramlar ve sürpriz hediyeler büyük ilgi görürken, çocuklar için düzenlenen yüz boyama, çuval yarışı gibi etkinlikler de beğeniyle karşılandı.

Hacıazizler Mahalle Meydanı’nda gerçekleşen etkinlikte konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Kemalettin Ekici, birlik ve beraberlik içinde olmanın önemine vurgu yaparak, “Bizi bir arada tutan en güçlü değerlerimizden biri dayanışmadır. Şehrimizin bu güzide mahallesinin bu değerler çerçevesinde her geçen gün daha da güçleneceğine olan inancım tamdır” dedi.

Ekici, bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini belirterek, mahalle sakinlerinin bu organizasyonlar sayesinde birlik ve beraberliklerini pekiştirdiklerini ve belediye olarak da bu etkinliklere büyük önem verdiklerini ifade etti.

Şenliğe Başkan Yardımcıları Kemalettin Ekici ve Ümit Tulum, CHP İl Başkanı Tamer Yenikaya, CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Hilal Çaylak, Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Arı, Hacıazizler Mahallesi Muhtarı Fatma Yıldız Abacı, mahalle sakinleri ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.