Site Rengi

DOLAR 34,2075
EURO 37,8349
ALTIN 2.912,12
BIST 9.012,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Açık
Eskişehir
24°C
Açık
Per 27°C
Cum 28°C
Cts 28°C
Paz 22°C

Sıcaklıkların azalmasıyla oto yıkamacıların işi zorlaşıyor

Sıcaklıkların azalmasıyla oto yıkamacıların işi zorlaşıyor
02.10.2024
A+
A-

Eskişehir’de oto yıkama esnafı, kış mevsiminin yaklaşması ve havaların soğumaya başlamasıyla işlerinin azalacağını ve işlerinin zorlaşacağını söyledi.

Eskişehir’de havaların soğumaya başlamasıyla birlikte oto yıkama işinin yoğunluğunun azalacağını ve sezonun kapandığını dile getiren esnaf Fahri Toğrul, “Okulların açılması ile birlikte yaz sezonu bitti. Bu bizim işleri de etkiledi. İşlerimiz gayet güzel gidiyordu, ama sıcaklığın düşmesiyle bitme noktasına geldi. Kışın yağan yağmur dolayı da iş yapamıyoruz, bu durumda bizi zorluyor. Bizim için soğuk şartlarda çalışmak zor oluyor. Islak havluyla suyla uğraşıyoruz, eldivenle çalışamıyoruz. Çıplak el ile çalıştığımız için ellerde çatlama, soğuk yanığı olabiliyor. Kışın çalışması en zor olan mesleklerden birini yapıyoruz. Eskişehir’in soğuğunda çalışmak gayet zor oluyor. Hasta oluyoruz, hasta olmamak için direniyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.