Site Rengi

DOLAR 34,2144
EURO 37,2462
ALTIN 2.991,11
BIST 8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 12°C
Az Bulutlu
Eskişehir
12°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 13°C
Pts 16°C
Sal 18°C

Pazaryeri için ekipler harekete geçti

Pazaryeri için ekipler harekete geçti
14.10.2024
A+
A-

Bilecik Belediye Başkanı ve Karasu İçme Kullanma Suyu Birliği Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Pazaryeri’ndeki su hattında meydana gelen arıza onarım çalışmasını takip etti.

Beraberinde başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle çalışmaların yapıldığı alanda incelemelerde bulunan Başkan Subaşı son durum hakkında bilgi aldı yapılacak çalışmalar hakkında talimatlar verdi. Çalışma hakkında sosyal medya hesabında paylaşım yapan Başkan Subaşı “Karasu İçme ve Kullanma Suyu Birliği olarak Pazaryeri’nde hat arızasının bulunduğu mevkide kontrollerimizi gerçekleştirdik. Bu kontroller sonucunda; var olan 3 adet arızanın büyümesi ve hattaki su kaybının artması sebebiyle hat üzerinde arıza onarımına başlanmıştır. Kaynaktan su kesimi yapılarak hat içindeki suyun boşaltılmasıyla birlikte arızalar hızlı bir şekilde onarılmaktadır’’ dedi.

Başkan Subaşı ayrıca ’’Birlik ve belediye personellerimizin destekleriyle sorunu en kısa sürede çözmek için çalışmalarımızı yürütecek ve çözüm sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.