Site Rengi

DOLAR 34,1744
EURO 37,2017
ALTIN 2.986,09
BIST 8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 12°C
Az Bulutlu
Eskişehir
12°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 13°C
Pts 16°C
Sal 18°C

MÜSİAD Eskişehir, Tanı,Tanıştır,Ticaret yap Formuna evsahipligi yaptı

MÜSİAD Eskişehir, Tanı,Tanıştır,Ticaret yap Formuna evsahipligi yaptı
18.10.2024
A+
A-

MÜSİAD Eskişehir Şubesi ev sahipliğinde 1. Bölge Eskişehir MÜSİAD Ticaret Ofisi (MTO) 3T (Tanı -Tanıştır – Ticaret Yap) Networking Toplantı gerçekleşti.

Toplantıya Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Merkez MTO Başkanı Faruk Güzeldere, MTO Başkan Vekili Hakan Erdem, Eskişehir Şube Başkanı Oğuz Özdemir, Eskişehir Şube ve MTO Başkan Yardımcısı Serkan Ülkü, MTO İcra Kurulu üyeleri, İnegöl, Kütahya, Gebze, İzmir, Ankara, Denizli, Afyonkarahisar, Düzce, Balıkesir, Bandırma, Karaman, Yalova, Aydın, Muğla, Isparta, Şube Başkan ve üyeleri, MÜSİAD Eskişehir önceki dönemlerde görev yapan Şube başkanları, Şube yönetimi ve üyelerinin katılımıyla MÜSİAD Eskişehir Şubesi ev sahipliğnde gerçekleşti.

Toplantıda üyeler arası iletişimi arttırmak ve güçlendirmek için ikili görüşmeler yapıldı ve iş fırsatları değerlendirildi.

MÜSİAD Ticaret Ofisi Başkanı Faruk Güzeldere yaptığı açıklamada; “MÜSİAD Ticaret Ofisi (MTO)’ nun kurulma sebebi bugün burada olma sebebimiz de olan siz değerli başkan ve üyelerimizi tanıştırma ve iş yapma fırsatlarını geliştirmektir. MÜSİAD Eskişehir ev sahipliğinde gerçekleştirdiğimiz bu programın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Burada yeni tanıştığınız iş insanlarına firma ziyaretleri gerçekleştirmeniz, ikili ilişkiler kurmanız, bu tanışıklığı mümkün mertebe ticarete dökebilmenizdir.” dedi

MÜSİAD Eskişehir Şubesi ve MÜSİAD Ticaret Ofisi (MTO)’ nun 1. ve 2. Bölgeden sorumlu Başkan yardımcısı Serkan Ülkü yaptığı açıklamada; “MÜSİAD Ticaret Ofisi olarak, üyelerimizden gelen talepleri ve bu talepleri karşılamayı isteyen üyelerimizi bir araya getirmenin yanı sıra süreci de yakından izleyerek, sonuca ve çözüme ulaşması için çaba sarf etmekteyiz. Bölgedeki Ticari faaliyetleri arttırılması yeni iş fırsatlarının yaratılması ve MÜSİAD üyeleri arasında dayanışmanın güçlenmesi için çalışmalar yapıyoruz. Programda emeği geçen ve bizleri yalnız bırakmayan siz değerli başkanlarımıza ve üyelerimize teşekkür ederim” dedi.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Oğuz Özdemir yaptığı açıklamada “MÜSİAD Eskişehir Şubesi ev sahipliğinde gerçekleştirdiğimiz 1. Bölge Eskişehir MÜSİAD Ticaret Ofisi (MTO) 3T Networking Toplantısına katılım sağlayan MÜSİAD Genel Merkez MTO Başkanı Faruk Güzeldere, MTO Başkan Vekili Hakan Erdem, Genel Merkez yönetim ve üyeleri, İnegöl, Kütahya, Gebze, İzmir, Ankara, Denizli, Afyonkarahisar, Düzce, Balıkesir, Bandırma, Karaman, Yalova, Aydın, Muğla, Isparta, Şube Başkan ve üyeleri ve MÜSİAD Eskişehir Yönetim Kurulu üyelerimize önceki dönemlerde görev yapan şube başkanlarımıza, toplantımıza gelerek bizleri onure ettikleri için çok teşekkür ederim.

Bu Toplantının organizasyonunda emeği geçen , başta Eskişehir Şubemiz ve MTO Başkan Yardımcımız Serkan Ülkü başkanımıza ve tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim, üyeler arası ticaretin gelişmesini diliyorum ve bununla ilgili çalışmalar yapıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.