Site Rengi

DOLAR 35,9416
EURO 37,4474
ALTIN 3.316,81
BIST 9.779,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 0°C
Hafif Kar Yağışlı
Eskişehir
0°C
Hafif Kar Yağışlı
Per 0°C
Cum 2°C
Cts 1°C
Paz 2°C

Eskişehir’e değer katacak ESO Plaza’nın inşaatı başlıyor

Eskişehir’e değer katacak ESO Plaza’nın inşaatı başlıyor
08.01.2025
A+
A-
– ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş:
– “Eskişehir’in sanayi ve iş dünyasını bir araya getiren, geleceğe taşıyan bir stratejik merkez olacak”

Eskişehir Sanayi Odası (ESO), Eskişehir’e değer katacak önemli projelerden biri olan ESO Plaza’nın yapım sürecinin başladığını açıkladı.

İhale sürecinde en uygun teklifi veren Sivriler Mahrukat İnşaat Nakliye Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile Gelişim Teknik İnşaat Taahhüt Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İş Ortaklığı, projeyi üstlenmeye hak kazandı. İhalenin tamamlanmasının ardından yüklenici firmalarla noter huzurunda gerçekleştirilen imza töreni, projenin hayata geçmesi adına önemli bir dönüm noktası oldu. Odunpazarı İlçesi İstiklal Mahallesi’nde inşa edilecek ESO Plaza’nın yapımına önümüzdeki günlerde başlanmasının planlandığı duyuruldu. Projenin belirlenen takvime uygun olarak tamamlanması ve kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor.

“Eskişehir’in sanayi ve iş dünyasını bir araya getiren, geleceğe taşıyan bir stratejik merkez olacak”
ESO Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, ESO Plaza’nın yalnızca bir yapı değil, kentin iş dünyasını buluşturan stratejik bir merkez olacağını vurguladı. Kesikbaş, “ESO Plaza, yalnızca bir bina değil; Eskişehir’in sanayi ve iş dünyasını bir araya getiren, geleceğe taşıyan bir stratejik merkez olacak. ESO’nun modern yapısıyla üyelerine daha iyi hizmet vereceği, Eskişehir iş dünyasının ulusal ve uluslararası platformlarda daha etkin temsil edileceği ESO Plaza’yı hayata geçirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Yapım sürecini yakından takip ederek, projeyi en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.
ESO’da gerçekleştirilen imza törenine ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş’in yanı sıra, Meclis Başkanı Süha Özbay, Başkan Yardımcıları Sinan Özeçoğlu, Fatih Düş, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Sivriler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sivri, Gelişim İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Üren ile çok sayıda sanayici katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.