Site Rengi

DOLAR 35,9122
EURO 37,4449
ALTIN 3.312,73
BIST 9.719,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 0°C
Hafif Kar Yağışlı
Eskişehir
0°C
Hafif Kar Yağışlı
Cum 2°C
Cts 1°C
Paz 2°C
Pts 1°C

Kütahya’da yapılaşma ve afet dayanıklılığı için önemli toplantı

Kütahya’da yapılaşma ve afet dayanıklılığı için önemli toplantı
01.02.2025
A+
A-

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, şehrin yapılaşmasını daha estetik, güvenli ve dayanıklı hale getirmek amacıyla TMMOB Mimarlar Odası ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kütahya temsilcileriyle bir araya geldi.

Belediye meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Gülteri Uyanık ve ilgili birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda, Kütahya’nın mevcut yapı durumu değerlendirildi. Muhtemel deprem ve yangın gibi afetlere karşı alınabilecek önlemler ile kent estetiğini güçlendirecek uygulamalar ele alındı.

Meslek odalarının taleplerinin de gündeme geldiği toplantıda, devam eden çalıştayların raporları sunuldu. Önümüzdeki süreçte daha geniş katılımlı toplantılar düzenlenmesine karar verildi.

Belediye Başkanı Kahveci, şehirde güvenli ve estetik bir yapılaşma sürecini sağlamak için meslek odalarıyla iş birliğine devam edeceklerini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.