Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C
Eskişehir
°C
°C
°C
°C
°C

Yoncalı’da vatandaşlar açık hava sinemasının keyfini çıkardı

Yoncalı’da vatandaşlar açık hava sinemasının keyfini çıkardı
12.08.2025
A+
A-

Kütahya Belediyesi tarafından 2025 Sıtkı Olçar Kültür ve Sanat Sezonu kapsamında düzenlenen ve Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’nin katılımıyla gerçekleşen açık hava sineması etkinliğinde, 1974 yapımı komedi filmi “Salako” vatandaşlarla buluştu.

Yoncalı Meydanı’nda yoğun ilgi ve katılımla gerçekleşen etkinlikte, kadrosunda Kemal Sunal, Meral Zeren, İhsan Yüce, Feridun Çölgeçen, Oktar Durukan gibi değerli oyuncuların yer aldığı, Atıf Yılmaz tarafından yönetilen filmle vatandaşlar açık havada sinemanın tadını doyasıya çıkardı.

Babasının Emine’yi sevmediği bir adamla evlendirmeye çalışmasıyla gelişen olayları anlatan filmin gösteriminde, Kütahya Belediyesi tarafından yapılan ikramlarla keyifli bir akşam geçiren vatandaşlar, bu tür faaliyetlerin yaz akşamlarına ayrı bir değer kattığını belirterek şehrimizin farklı noktalarında da devam etmesi yönündeki taleplerini iletti ve duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kültür sanat faaliyetlerine verdiği önemi bir kez daha ifade eden Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, film gösteriminin sonunda vatandaşlarla tek tek ilgilenerek, keyifli sohbetler gerçekleştirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.