AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, Odunpazarı Yossak Deresi Sel Kapanı Projesi hizmete alındı

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, Odunpazarı Yossak Deresi Sel Kapanı Projesi’nin tamamlanarak hizmete alındığını duyurdu. Proje ile Eskişehir OSB’nin taşkın riskine karşı korunacağına dikkat çeken Dönmez, “Sanayicimizin üretim güvenliği artırılacak” dedi.
Eskişehir Odunpazarı Yossak Deresi Sel Kapanı Projesi tamamlanarak hizmete alındı.

Proje ile Eskişehir Organize Sanayi Bölgemizin taşkın riskine karşı kontrol sağlanacak, sanayicimizin üretim güvenliği artırılacak.
Temelden yüksekliği 19,5 metre, su depolama kapasitesi 260 bin m³ olan projede;
•98 metre dipsavak cebri boru,
•90 bin m³ dolgu imalatı gerçekleştirildi.
Toplam 41,7 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen proje, şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.
Bu önemli yatırımı Eskişehir’imize kazandıran Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’ya, DSİ Genel Müdürümüze, DSİ Bölge Müdürümüze ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum dedi.