Site Rengi

DOLAR 34,0208
EURO 38,0116
ALTIN 2.827,90
BIST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 24°C

Otomobilin motor kısmına giden yavru kedi kurtarıldı

Otomobilin motor kısmına giden yavru kedi kurtarıldı
31.05.2024
A+
A-

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde bir otomobilin motor kısmına giden yavru kedi kurtarıldı.

İlçenin Yeni Mahalle Adnan Menderes Bulvarında hareket halindeki 07 AVE 820 plakalı otomobilden kedi sesi geldiğini duyan çevreden vatandaşlar ve araç şoförü durdurarak ön kaputu açtılar. Kedi sesinin gelmeye devam ettiğini duyan şoför ve çevreden vatandaşlar kediyi çağırarak çıkartmaya çalıştılar. Daha sonra uzun uğraşlar sonucu yavru kedi sağ salim otomobilin motor kısmından çıkartıldı.

Duyarlı vatandaşlardan Kamil Gümüş, “Otomobil Allah’tan yavaş şekilde ilerliyordu. Sanırım yeni hareket etmiş ve şoförünün de şüphelenmesi ile bize de sorması ile ön motor kısmında kedi olabileceğini söyledik. İtfaiye ekiplerini çağırmaya gerek görmeden kediyi sağ olarak çıkarttık. Bu tür konularda tüm şoför arkadaşlar aracın kontağına basmadan önce kontrol etmeleri gerekiyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.