Site Rengi

DOLAR 34,0817
EURO 38,0441
ALTIN 2.834,54
BIST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Başkan Köksal: “Atatürk ve Türkiye’ye bağlı tüm siyasi kesimlerle işbirliği yapmaya hazırız”

Başkan Köksal: “Atatürk ve Türkiye’ye bağlı tüm siyasi kesimlerle işbirliği yapmaya hazırız”
25.06.2024
A+
A-

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, siyasetin vatandaşa hizmet yarışı olduğunu kaydederek, “Atatürk ve Türkiye’ye bağlı tüm siyasi kesimlerle işbirliği yapmaya hazırız” dedi.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, DP Afyonkarahisar İl Başkanı Hikmet Bülbül ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, 31 Mart 2024 seçimlerinde Afyonkarahisar Belediye Başkanlığına seçilen Başkanı Burcu Köksal’ı ziyaret etti. Uysal, ziyarette yaptığı konuşmada siyasetin demokrasi ile güzelleştiğini, 31 Mart 2024 seçimlerinin de demokrasinin güzel örneklerinden birisi olduğunu belirtti.

Başkan Köksal ise nazik ziyaret dolayısıyla Uysal’a teşekkür ederek, “Uysal, önceki dönemde milletvekili olarak da birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çalışmaktan mutluluk duyduğum önemli bir siyasi liderdir; aynı zamanda ilimizin yetiştirdiği başarılı bir devlet adamıdır. Sayın Genel Başkan’a ziyareti ve nezaketi için teşekkür ediyorum. Siyaset, vatandaşa hizmet yarışıdır. Bu yarışta vatandaşımız bizi tercih etti, bu tercihe layık olmak için 1 Nisan akşamından itibaren yoğun bir çalışma sürecine girdik. Çocukların yatağa aç girmediği, yoksulluğun en aza indirildiği, yolsuzluğun olmadığı, mutlu ve gelecek için umutlu bir şehir inşa edeceğiz. Bunu yaparken Atatürk ve Türkiye’ye bağlı tüm siyasi kesimlerle işbirliği yapmaya hazırız. Demokrat Partimiz’i de bu çerçevede çok önemsiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.