Site Rengi

DOLAR 32,4223
EURO 34,7489
ALTIN 2.433,88
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 16°C

Milletvekili Günay’dan Çifteler Ziyareti

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, ilçe ziyaretlerine Çifteler ile devam etti. 
30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Çifteler’de geçiren Günay, burada Sakaryabaşı'na dalış yaparak Türk bayrağı açtı. Sonrasında Eminekin, Körhasan, Dikmen köylerini ziyaret eden Milletvekili Günay, yeni dönemde Eskişehir'i köy köy gezeceğini aktaran Günay, "26. dönemde ilçelerimize bir çok ziyaret gerçekleştirdik. İlçelerimizde halkımızla buluştuk, onları dinledik. İlçe paydaşlarıyla bir araya gelerek mevcut durumu değerlendirdik. Hep belli bir format içinde ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Her ilçemiz için bu yaklaşımı uyguladık. İlçelerimizin potansiyellerini ortaya koyduk ve bu potansiyellerini fırsata çevirmek için harekete geçtik. İlçelerimizde rekabet üstünlüğü olan ürünleri belirledik. Bu ürünleri marka haline getirdik. Bunları ihracata yönelik üretime dönüştürdük. Turizm potansiyeli olan ilçelerimizi çeşitli aktiviteler ile tanıttık ve tanıtmaya devam ediyoruz. Kısacası bugün itibariyle Eskişehir’in tüm ilçelerinin potansiyellerine, isteklerine, sorunlarına hakimiz ve gerekli adımları bir bir atmaktayız" şeklinde konuştu. 

“Şimdi sıra köylerimizde" 
İlçe bazlı çalışmasının ardından şimdi sıranın Eskişehir’in köylerine geldiğini dile getiren Prof. Dr. Günay, "27. dönemde inşallah Eskişehir’i köy köy, mahalle mahalle gezeceğim. Bu benim en büyük arzum ve hedefim. Halkımızla buluşmak, sorunları, istekleri yerinde değerlendirmek bizim için çok değerli. İlçelerimizde yaptığımız gibi köylerimizde ve mahallelerimizde bu buluşmalar sonrasında raporlar oluşturuyoruz. Ekibimle tüm konuların tek tek üstünden geçiyoruz. Daha sonra elimizde oluşan veri ve bilgi doğrultusunda gerekli adımları atıyoruz. Bazı konuları bakanlarımızla iletişime geçerek bu konuları kendilerine iletiyoruz. Çok acil konuları Cumhurbaşkanımıza iletiyoruz. Bunun yanında birçok projeyi, isteği ve öneriyi bakanlıklar düzeyinde takip ediyoruz" dedi.

“Millete hizmet vakti” 
Eskişehir’i temsil etmenin kendisi için çok büyük bir gurur olduğunu ve Eskişehir için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğini ifade eden Günay, "Eskişehir halkı bizlere kendilerini temsil etme teveccühünü gösterdi. Şimdi millete hizmet etme vakti. Yeni dönemde Eskişehir’i adım adım dolaşacağım ve hemşehrilerimle birlikte olacağım" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.