Site Rengi

DOLAR 33,9816
EURO 38,0004
ALTIN 2.834,08
BIST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
23°C
Hafif Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Tüm engelleri aşarak şiir kitabı çıkardı

Tüm engelleri aşarak şiir kitabı çıkardı
13.07.2024
A+
A-

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yaşayan fiziksel engelli Harun Yenice, çıkardığı şiir kitabı için tanıtım ve imza günü düzenledi.

Doğuştan fiziksel engelli olan 50 yaşındaki Harun Yenice, yıllardır yazdığı şiirlerini bir kitapta topladı. Çıkardığı şiir kitabının tanıtım ve imza günününde heyecanlı olan Yenice, mutluluğunu yakınlarıyla paylaştı. Yenice, “Hayalini kurduğum ’Umuda Yelken Açtım’ isimli kitabımı sizlere sunmaktan şeref ve onur duyuyorum. Kitabımda 126 şiir bulunuyor. Bu günümde beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim” dedi.

İmza gününe çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.