Site Rengi

DOLAR 34,0213
EURO 38,0053
ALTIN 2.831,63
BIST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 24°C

Tokalı Kamyonu misafirlerini ağırlamaya devam ediyor

Tokalı Kamyonu misafirlerini ağırlamaya devam ediyor
08.08.2024
A+
A-

Afyonkarahisar’da ki dağcılık kulüplerine üye 53 dağcı ve doğa sporcusu Sandıklı Akdağ Tabiat Parkı’nda bulunan Tokalı Kanyon parkurunda bir araya geldi.

Sandıklı Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (SANDOS), Çay Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (ÇAYDOS) ve Bolvadin Dağcılık Kulübü üyelerinden oluşan grup 5 kilometre açık alan, 1.5 kilometre kireç taşı Kayalıkları bölgeleri sonrası Tokalı Kanyon geçişi gerçekleştirdi.

Sandıklı Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (SANDOS) Başkanı Asım Yıldız, zorlu parkurlarda muhteşem güzelliklerin olduğunu ifade ederek, “Bugün dağ ve doğa sporları kulüplerinden 53 arkadaşımız ile birlikte zorlu bir parkuru yaklaşık 14 kilometrelik bir gezi ile tamamladık. Tokalı Kanyonu görülmesi gereken eşsiz güzellikte bir yer. Aynı bölgede bulunan yaklaşık 300 metre uzunluğundaki Kurtini Mağaramız da katılımcılarımızın hayranlığı ile eşsiz güzelliği ile bizleri adeta kendisine hayran bıraktı. Zorlu parkurlar sonrası kanyonda bulunan serin sularda serinledik. Dağcılık ve doğa sporları olarak birlikten kuvvet doğar diyerek bir sonraki etkinliklerde buluşmayı hedefliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.