Site Rengi

DOLAR 34,0208
EURO 38,0116
ALTIN 2.827,90
BIST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 24°C

Eskişehir Şehir Hastanesi’nde kan bağışı kampanyası

Eskişehir Şehir Hastanesi’nde kan bağışı kampanyası
08.08.2024
A+
A-

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Eskişehir Şehir Hastanesinde başlatılan Kan Bağışı Kampanyası’na İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici de katıldı. Kampanya kapsamında, kan bağışında bulunan vatandaşlarla ve bu süreçte özveriyle hizmet veren Kızılay çalışanlarıyla bir araya geldi.

Doç. Dr. Yaşar Bildirici, gönüllü kan bağışının yaygınlaştırılması gerektiğine vurgu yaparak, “Kan bağışı, sadece birkaç dakikamızı alarak bir başkasının hayatını kurtarabileceğimiz anlamına gelir. Kan ihtiyacı olan hastalar için bu bağışlar hayati önemdedir. Bu nedenle, düzenlediğimiz kampanyalarla farkındalık oluşturmayı ve gönüllü kan bağışının yaygınlaşmasını hedefliyoruz,” dedi.

Kan bağışının toplum sağlığı açısından ne kadar değerli olduğunu belirten Bildirici, “Kan bağışı sayesinde birçok hayat kurtarılabilir. Bu tür kampanyalar, toplum sağlığına büyük katkı sağlar. Kan bağışında bulunan tüm vatandaşlarımıza ve bu süreçte fedakârca çalışan Kızılay personelimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye ekledi.

Kampanya süresince birçok gönüllü vatandaş kan bağışında bulunarak destek verdi. Kan bağışı yapan vatandaşların her biri, birer kahraman olarak toplum sağlığına katkıda bulundu. Eskişehir Şehir Hastanesi, halkı bu tür kampanyalara katılmaya ve kan bağışında bulunarak hayat kurtarmaya davet ediyor.

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü, bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğini ve toplum sağlığını her zaman ön planda tutacağını bir kez daha vurguladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.