Site Rengi

DOLAR 32,2188
EURO 35,0226
ALTIN 2.500,70
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
25°C
Parçalı Bulutlu
Pts 26°C
Sal 30°C
Çar 24°C
Per 20°C

Afyonkarahisar’da antrenörler toplantısı yapıldı

Afyonkarahisar’da antrenörler toplantısı yapıldı
08.05.2024
A+
A-

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu başkanlığında antrenörlerle bir araya gelerek değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Spor Hizmetleri Müdürü Erşen, Spor Şube Müdürü Kamberoğlu ve ildeki antrenörler katıldı. Toplantıda, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda gerçekleştirilecek etkinlikler ele alındı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda 19 Mayıs kutlamalarına dair kapsamlı bir program hazırlandı. Toplantıda ayrıca, antrenörlerin istek ve önerileri de dinlendi. Kasapoğlu, antrenörlerin her zaman en iyi şekilde destekleneceğini ifade ederek, Afyonkarahisar sporunun gelişmesi için birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.