Site Rengi

DOLAR 34,5655
EURO 36,2275
ALTIN 2.995,18
BIST 9.386,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 17°C
Cts 0°C
Paz 1°C
Pts 2°C

Anadolu Üniversitesi’nde ‘International Virtual Exchange’ semineri

Anadolu Üniversitesi’nde ‘International Virtual Exchange’ semineri
30.10.2024
A+
A-

Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde ‘International Virtual Exchange’ semineri verildi.

Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü-SUNY Empire State University Çift Diploma Programı çerçevesinde International Cross-Cultural Management dersi 21-25 Ekim haftasında SUNY ESU’dan Lorette Pellettiere Calix tarafından verildi. ‘International Virtual Exchange’ başlıklı sunum ise yine Lorette Pellettiere Calix tarafından İİBF Seminer Salonunda gerçekleştirildi. Seminere İİBF Dekanı Prof. Dr. Elif Dağdemir, Dekan yardımcıları Prof. Dr. İsmail Onur Baycan ve Doç. Dr. Sezen Uludağ, İİBF İşletme Bölüm Başkanı Prof.Dr. Metin Coşkun, SUNY Empire State University Çift Diploma Programı İİBF İşletme Bölüm Koordinatörü ve Prof. Dr. Celal Hakan Kağnıcıoğlu ve SUNY Empire State University Koordinatörü Prof. Dr. Zülal Balpınar’ın yanı sıra pek çok akademisyen katıldı.

Sunum çerçevesinde, öğrencilerin değişim programlarıyla kültürlerarası önemli deneyimler kazanabilecekleri, işverenler tarafından değer verilen yetkinlikleri, anlayışı geliştirebilecekleri ve bu fırsatların önemini vurgulandı. Öğrencilerin her zaman geleneksel yurt dışı eğitim deneyimlerine katılma imkânları olamayabileceğini belirtilerek, Virtual Exchange programları sayesinde öğrencilerin iş piyasasında daha rekabetçi olmalarına ve farklı bakış açılarını daha iyi anlamalarını sağlayacak yeteneklerini geliştirmelerine önemli ölçüde katkı sağlanabileceğini ifade edildi. International Virtual Exchange kapsamında farklı modellerin bazılarının neler olabileceğinden, bu deneyimleri geliştirmeye yönelik adımlardan ve uluslararası bir ortağın nasıl bulunacağından söz edildi ve seminer soru ve cevap kısmı ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.