Site Rengi

DOLAR 33,9880
EURO 38,0378
ALTIN 2.828,16
BIST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 19°C
Paz 22°C
Pts 25°C

Anne ve babalar pazarda alışverişte, çocuklar ise ’Gezici Oyun Evi’ ile etkinlikte

Anne ve babalar pazarda alışverişte, çocuklar ise ’Gezici Oyun Evi’ ile etkinlikte
23.05.2024
A+
A-

Odunpazarı Belediyesi tarafından, belediye bünyesinde bulunan ve ’Gezici Oyun Evi’ne dönüştürülen otobüs ilçe sınırları içinde açılan pazarlarda görev yapıyor.

Eskişehir’de 9 tam zamanlı, 8 oyuncak kütüphanesi olmak üzere toplam 17 kreşi olan Odunpazarı Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde yeni kreşler açmaya devam ediyor. Odunpazarı Belediyesi’nin kreşleri arasında gezici kreş olarak görev yapan oyun otobüsü de yer alıyor. ’Gezici Oyun Evi’ adı verilen oyun otobüsü, Odunpazarı sınırları içinde açılan pazarlarda görevini sürdürüyor. Her gün başka bir pazarda hizmet veren ’Gezici Oyun Evi’ ile pazar alışverişini yapmak isteyen aileler, çocuklarını bu otobüse bırakarak alışverişini tamamlayabiliyor. 3-6 yaş arası çocuklar ise ’Gezici Oyun Evi’nde bulunan öğretmenler eşliğinde arkadaşları ile oyunlar oynayıp, etkinliklere katılıyor. ’Gezici Oyun Evi’, pazartesi günü Büyükdere Semt Pazarı, salı günü Yenidoğan Semt Pazarı, çarşamba günü Ihlamurkent Semt Pazarı ve cuma günü Kırmızıtoprak Semt Pazarında 09:30 ila 17:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.