BAŞKAN DÖKMECİ’DEN ES ES FORMASI HEDİYE

Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci, bir yıl boyunca eğitim hayatlarını sürdürerek tatil çıkan çocuklara sürpriz yaparak Eskişehirspor forması hediye etti.
Eğitim öğretim yılının kapanmasıyla birlikte Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci, ilçede bulunan çocuklara karne hediyesi olarak Eskişehirspor forması hediye etti. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği programdai ilçede bulunan çocuklar karnelerini alarak belediyeye koştu. Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci’de çocuklara hem Eskişehirspor forması hediye etti hemde Es Es sevigisini aşıladı.

Başkan Habil Dökmeci “Sivrihisar’daki gençlerimize ve kardeşlerimize Eskişehirspor forması hediye ediyoruz. Sivrihisar Belediyespor ve Eskişehirspor her zaman kardeştir. Eskişehirspor başkanımız Ulaş Entok’a teşekkür ediyorum. Başka bir programda olduğu için katılım sağlayamadı. Her zaman gençlerimizin yanındayız. Teşekkürler Sivrihisar” açıklamasında bulundu.