Başkan Gürhan Albayrak’tan Beylikova’ya ziyaret

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, saha çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Beylikova ilçesinde teşkilât mensuplarıyla buluşan Başkan Albayrak, “AK Parti Seninle Eskişehir” sloganıyla çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor.
AK Parti Beylikova İlçe Başkanlığı’nda teşkilât mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Albayrak, Beylikova için çalışmaya devam edeceklerini belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

“Güzel ilçemiz Beylikova’da, İlçe Başkanımız Hasan Özılgın, yol arkadaşlarımız ve kıymetli ilçe teşkilâtımızla bir araya geldik. Hem teşkilât çalışmalarımızı istişare ettik, hem de yol haritamızı değerlendirdik. Akabinde ilçe sakinlerimizin taleplerini not ederek, çözüm önerilerimizi konuştuk. Her zaman olduğu gibi ilçe ziyaretlerimize peyderpey devam edeceğiz.
Mahalle başkanlarımızın çalışmaları çok önemli
Malumunuz şu an Ortadoğu adeta yangın yeri ve birçok coğrafyada savaş patlak veriyor. Bu bağlamda bizlere büyük görev düşmekte. Cumhurbaşkanımızın elini daha da güçlendirmek için çalışmaya durmaksızın devam etmeliyiz. Türkiye’nin, savunma sanayii alanında son yıllarda millî teknoloji hamleleriyle çağ atladığını, kendi İHA, SİHA, füze ve radar sistemlerini üreten bir ülke haline geldiğini vatandaşlarımıza anlatmalıyız. Güçlü bir liderlik ve kararlı vizyonla Türkiye küresel bir güç haline geldi. Gururla yerli ve millî savunma sanayiimizi anlatmaya devam etmeliyiz. Soğan, kiraz siyaseti yapanlara aldırmayın.
Onların ufku o kadar. Bu kapsamda mahalle başkanlarımızın çalışmaları önümüzdeki süreçte büyük önem arz ediyor. Çalışmalarımızda bu konuya ayrı bir önem vereceğiz. Beylikova için durmak yok, yola devam!”