Site Rengi

DOLAR 34,0657
EURO 37,8438
ALTIN 2.800,29
BIST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 19°C
Paz 21°C

Başkan Yavaş Afyonkarahisar’da çeşitli temaslarda bulundu

Başkan Yavaş Afyonkarahisar’da çeşitli temaslarda bulundu
06.07.2024
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ile Şehitler ve Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.

Başkan Yavaş, Afyonkarahisar’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak, şehit aileleri ve gazilerle buluşarak Türkiye’nin kahramanlarına olan desteğini yineledi. Yavaş, ” Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim için milletimizin en değerli varlıklarıdır. Onların her zaman yanında olacağımızı ve taleplerini karşılamak için elimizden geleni yapacağımızı belirtmek isterim ” dedi.

Ardından Yavaş, ziyareti kapsamında Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Önder Artuk ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ziyarette basının rolünü vurguladı. Belediye hizmetlerinin topluma doğru anlatılmasının önemine işaret eden Yavaş, “Basının toplumdaki rolü ve önemi inkâr edilemez. Belediye olarak yaptığımız hizmetlerin ve projelerin halkımıza ulaşması ve anlatılması, basının gücüyle mümkün oluyor. Basın, eksikliklerimizi ve ihtiyaçlarımızı belirleyerek bizlere geri bildirim sağlıyor. Afyonkarahisar’da da iş birliğiyle şehrimize hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu. Ziyaretin sonunda Başkan Yavaş, AGC ve Şehitler Derneği’nin hatıra defterlerine anlamlı birer not yazarak imza attı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.