Site Rengi

DOLAR 34,0660
EURO 38,0679
ALTIN 2.834,54
BIST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 19°C
Paz 22°C
Pts 25°C

Belediye Başkanı Demirtaş, Hisarcık MYO’da kariyer dersinin konuğu oldu

Belediye Başkanı Demirtaş, Hisarcık MYO’da kariyer dersinin konuğu oldu
22.05.2024
A+
A-

Hisarcık Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş, Hisarcık Meslek Yüksekokulu Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri bölümünde kariyer dersine konuk oldu.

Bölüm öğrencilerine Ceza İnfaz Kanunu ve Ceza Hukuk Sistemi ile ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaşan Başkan Mustafa Demirtaş, öğrencilerle iki saat verimli bir sohbet gerçekleştirdi.

Gençlerin geleceğimizin mimarı olduklarını belirten Başkan Demirtaş, ” Meslek Yüksekokulu ve öğrencilerimizin eğitim ve öğretiminde hem şahsi hem de belediye olarak her zaman hizmet etmeyi kendimize görev biliyoruz. Öğrencilerimizin davetine üzerine kariyer gününe katılarak, ceza evleri ve ceza hukuk sistemi üzerine bilgi ve tecrübelerimi öğrencilerimizle paylaşarak güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Bölüm öğrencilerimizin alanlarında ülkemize en iyi şekilde hizmet edeceğini yerinde görmekten büyük mutluluk duydum. İlgi ve alakalarından dolayı Müdürümüz Burak Kavaslar ve Yüksekokul personelimize, ayrıca kıymetli öğrencilerimize çok teşekkür ediyor, başarılar diliyorum ” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.