Site Rengi

DOLAR 34,1795
EURO 38,2187
ALTIN 2.936,84
BIST 9.829,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 30°C
Açık
Eskişehir
30°C
Açık
Cum 31°C
Cts 30°C
Paz 20°C
Pts 15°C

Bilecik’i Marmara Bölge Müsabakaları’nda temsil edecekler

Bilecik’i Marmara Bölge Müsabakaları’nda temsil edecekler
26.09.2024
A+
A-

Bilecik’te kurumlar arası çeşitli branşlarda düzenlenen Kamu Spor Oyunlarına sona ererken, Şeyh Edebali Üniversitesi 3×3 basketbol takımı şampiyon oldu. Üniversitenin basketbol takımı 81 il şampiyonu takımın bölge müsabakalarında buluşacakları Marmara Bölge Müsabakaları Bilecik’i temsil edecek. Bilecik’te Gençlik ve Spor Bakanlığım tarafından “Gelin Sporda Buluşalım” projesi kapsamında bağlı olduğu il müdürlüğünce tarafından organize edilen Kamu Spor Oyunları’na bir çok kurumdan olduğu gibi Şeyh Edebali Üniversitesi de katıldı. Turnuvalarda kamuda görev yapan personelin sporla iç içe olması, birlik ve beraberlik ruhunun pekiştirilmesi amacıyla Eylül ayında ikincisi düzenlenen organizasyon 81 ilde eş zamanlı olarak yürütüldü.

Üniversiteden büyük başarı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanlığı ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı koordinesinde voleybol, masa tenisi ve 3×3 basketbol olmak üzere tüm branşlarda müsabakalara katılarak üniversiteyi en iyi şekilde temsil etti.

Ayrıca takımları masa tenisi ile 3×3 basketbol branşlarında şampiyon olarak Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Marmara Bölge Müsabakalarında ili temsil etme hakkı elde etti.

Öte yandan 81 il şampiyonu takımın bölge müsabakalarında buluşacakları Marmara Bölge Müsabakaları Ekim ayı içerisinde gerçekleştirilecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.