Site Rengi

DOLAR 34,0030
EURO 37,8554
ALTIN 2.820,23
BIST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Sal 25°C
Çar 23°C
Per 24°C
Cum 23°C

Büyük Zafer SİVRİHİSAR’da Kutlanacak

Büyük Zafer SİVRİHİSAR’da Kutlanacak
22.08.2024
A+
A-

30 Ağustos Zafer Bayramı Sivrihisar’da büyük bir coşku ile kutlanacak. Sivrihisar Belediyesi tarafından kutlamalar için çalışmalar başlatılırken, ilçede ilk kez büyük bir konserle 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu yaşanacak. Ünlü sanatçı Işın Karaca Sivrihisar’da sahne alacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı, Sivrihisar’da ilk kez gerçekleşecek büyük bir konserle kutlanacak. Sivrihisar Belediyesi olarak düzenlenecek Işın Karaca konseri, 30 Ağustos Cuma günü saat 20.30’da Açık Hava Heykel Müzesi’nde gerçekleşecek. Işın Karaca’nın vereceği muhteşem konserle birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu yaşanacak.

Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci “Dumlupınar’da Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruzu anmak ve 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu hep birlikte yaşamak için Sivrihisar’da ilk kez büyük bir konserle kutlayacağız. İlçemizde düzenleyeceğimiz bu büyük ve coşkulu 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına tüm halımızı davet ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.