Site Rengi

DOLAR 34,2398
EURO 37,6309
ALTIN 2.920,13
BIST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 29°C
Açık
Eskişehir
29°C
Açık
Cts 28°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 28°C

Çilingirden şehir dışına çıkanlara güvenlik uyarısı

Çilingirden şehir dışına çıkanlara güvenlik uyarısı
05.07.2024
A+
A-

Eskişehir’de çilingirlik yapan Soner Altın, yaz aylarının gelmesiyle birlikte şehir dışına giden vatandaşların kapı kilitleri konusunda dikkat etmesi gerektiğini vurguladı.

Ülke genelinde olduğu gibi Eskişehir’de de yaz aylarının gelmesiyle birlikte şehir dışına çıkma oranında artış yaşanıyor. Evden uzak kalınan bu süre zarfı içinde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı alınacak önlemlerin başında evin güvende olması geliyor.

Hırsızlık olaylarına karşı kapı kilidinin güçlendirilmesi gerektiğini vurgulayan çilingir Soner Altın, “Şehir dışına tatile giden vatandaşların mevcut kapılarının kilit sistemini güçlendirmesi gerekiyor. Kapıyı alt üst olacak şekilde mutlaka kilitlemeleri lazım. Bunu yaparken de balkon kapılarını da unutmamalılar. Alt katlarda oturan vatandaşlarımızın ise demir sürgü sistemi yaptırmalarını öneriyorum.

Kapı güçlendirme sistemi olarak kancalı ve güvenlikli sistem kilitlerimiz mevcut, bunları kullanmaları gerektiğini söyleyebilirim. Daha güvenilir bir çözüm olarak da çelik kapının üstüne tekrar uygulanacak kapı aparatlarımız mevcut” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.