Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Per 27°C
Cum 27°C
Cts 25°C
Paz 24°C

Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Ayşe Aypay’dan Açıklamalar!

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde yaşanan ve 4 kişinin öldüğü saldırının ardından Doç. Dr. Ayşe Aypay, özel açıklamalarda bulundu. 
Doç. Dr. Ayşe Aypay, yaptığı açıklamada, "4'üncü katta zaten beni de aramış, bulamamış. Volkan Bayar hakkında suç duyurusunda bulunmuştum iftiraları dolayısyla, FETÖ'cü hakaretleri dolayısyıla savcılık ifadeye çağırmıştı. Savcılıktaydım hasbelkader. Yoksa bugün 5'inci cenazeydim ben" ifadelerini kullandı.

O an rektörlük binasında olmadığı için kurtulduğunu söyleyen Doç. Dr. Ayşe Aypay, olaydan hemen sonra kameraların karşısına geçti ve Volkan Bayer hakkında defalarca şikayetçi olduklarını söyledi. "Saldırgan başkalarına iftira atan bir FETÖ'cüydü. Saldırgan gerçek anlamda bir vatan hainiydi." dedi.

YÖK ve Rektörlüğün Volkan Bayar ile alakalı dilekçelerini kabul etmediğini iddia eden Dr. Aypay, "YÖK neden işlem yapmadı. Neden yapmadılar. Bir buçuk yıldır defalarca dilekçe verdik. Hepsinin üstüne yattılar. Dokundurmadılar Volkan Bayar’a. Şimdi açıklasın YÖK başkanı, şimdi açıklasın rektör. Volkan'ı korumanın bedelini kim ödeyecek. Benim eşim Volkan Bayar’ın iftiraları yüzünden işinden atıldı. 5 buçuk ay hapis yattı. Kim ödeyecek bunları. Bir sürü arkadaşım mağdur oldu. Kim ödeyecek bunları. Suç duyurusunda bulunuyorum Rektörlük hakkında, YÖK hakkında. İşlem yapmadılar. Ta ki bugün 4 tane arkadaşımız şuanda cenaze olmuş durumda. Ve ben savcılığa ifade vermeye gitmemiş olsaydım Volkan Bayar’ın bir numaralı hedeflerinden biri olarak ben de cenaze olarak yatıyordum. Kim ödeyecek bunu kim. Kim ödeyecek" dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.